24. květen 2015 | 08.25 |
Chcete si článek přečíst?
Vypněte prosím blokování reklamy (reklamu už neblokuji), děkujeme.
Jak vypnout blokování reklamy?
Video návod zde: https://www.youtube.com/watch?v=GJScSjPyMb4
Víte,že i hranolky mužou být zdravé??
Hranolky McCain, to není nic jiného než brambory z odborně kontrolované sklizně a rostlinný olej s obsahem nenasycených mastných kyselin omega-6 a omega-9, které jsou pro zdraví nezbytné. Díky tomu jsou hranolky zdrojem cenných výživných látek, a mohou tedy být složkou zdravé a vyvážené stravy.
--------------------------------------------------------------------------------
CO OBSAHUJÍ HRANOLKY McCAIN?
Hranolky McCain jsou vyrobené výlučně z celých čerstvých brambor a rostlinného oleje. Protože se připravují v pečicí troubě, uchovávají si většinu výživné hodnoty brambor. Brambory jsou kromě jiného zdrojem polysacharidů, které dodávají energii a zajišťují dlouhodobý pocit sytosti. Jsou rovněž bohaté na vlákninu, která čistí trávicí ústrojí od toxinů. Draslík a hořčík obsažené v bramborách posilují srdce a nervový systém; železo je nutné k produkci krve; mangan a měď se podílejí na řadě fyziologických procesů. Brambory dodávají organismu vitamin C, který zvyšuje odolnost. Obsah vitaminů B1, B2, B3 a B6 má pozitivní vliv na pěknou pleť, vlasy a nehty. Olej připravený odborníky z McCain, v němž se hranolky v průběhu výrobního procesu smaží, obsahuje nenasycené mastné kyseliny ve vhodném poměru.
KOLIK ZDRAWÉHO TUKU DODÁWAJÍ HRANOLKY McCAIN?
Člověk potřebuje cca 60 g tuku denně, z toho cca 40 g nenasycených mastných kyselin. 150 g hranolků McCain z pečicí trouby obsahuje cca 9 g zdravého tuku, to znamená 15 % doporučené denní dávky. zdroj:http://gr8-danny-cajk.blog.cz/rubrik /dietky-jidlo-a-kalorie
Zpět na hlavní stranu blogu