Cizrna s kysaným zelím na paprice

23. duben 2015 | 08.08 |
blog › 
Cizrna s kysaným zelím na paprice
CIZRNA S KYSANÝM ZELÍM NA PAPRICE Večer namočíme 200 g cizrny do vody, druhý den vodu vyměníme a cizrnu uvaříme doměkka, trvá to cca 45 minut. 250 g kysaného zelí propláchneme a také uvaříme doměkka. Rozehřejeme tři lžíce oleje a necháme na něm zesklovatět dvě velké pokrájené cibule, zasypeme mletou paprikou, drceným kmínem, dvěma vrchovatými lžícemi celozrnné špaldové mouky a osmahneme. Zalijeme 350 ml zeleninového vývaru, ochutíme lžící lahůdkového droždí, 100 g rajského protlaku, osolíme, povaříme, vmícháme uvařenou cizrnu a zelí, společně necháme projít varem a zjemníme 150 ml rostlinné smetany, kterou už nevaříme. Podáváme s bramborovými špalíčky (1 kg vařených brambor, 250 g hrubé mouky, sůl, vařit 5 – 8 minut od vyplavání). zdroj:http://kucharkazesvatojanu.blogspot.cz/2015/04/cizrna-s-kysanym-zelim-na-paprice.html

Zpět na hlavní stranu blogu

Hodnocení

1 · 2 · 3 · 4 · 5
známka: 0.00 (0x)
známkování jako ve škole: 1 = nejlepší, 5 = nejhorší

Související články

žádné články nebyly nenalezeny

Komentáře

RE: Cizrna s kysaným zelím na paprice sugr 10. 05. 2015 - 18:18