23. duben 2015 | 08.08 |
Chcete si článek přečíst?
Vypněte prosím blokování reklamy (reklamu už neblokuji), děkujeme.
Jak vypnout blokování reklamy?
Video návod zde: https://www.youtube.com/watch?v=GJScSjPyMb4
CIZRNA S KYSANÝM ZELÍM NA PAPRICE
Večer namočíme 200 g cizrny do vody, druhý den vodu vyměníme a cizrnu uvaříme doměkka, trvá to cca 45 minut.
250 g kysaného zelí propláchneme a také uvaříme doměkka.
Rozehřejeme tři lžíce oleje a necháme na něm zesklovatět dvě velké pokrájené cibule, zasypeme mletou paprikou, drceným kmínem, dvěma vrchovatými lžícemi celozrnné špaldové mouky a osmahneme. Zalijeme 350 ml zeleninového vývaru, ochutíme lžící lahůdkového droždí, 100 g rajského protlaku, osolíme, povaříme, vmícháme uvařenou cizrnu a zelí, společně necháme projít varem a zjemníme 150 ml rostlinné smetany, kterou už nevaříme.
Podáváme s bramborovými špalíčky (1 kg vařených brambor, 250 g hrubé mouky, sůl, vařit 5 – 8 minut od vyplavání). zdroj:http://kucharkazesvatojanu.blogspot.cz/2015/04/cizrna-s-kysanym-zelim-na-paprice.html
Zpět na hlavní stranu blogu